8e editie Wijkenloop Schagen voor Dieet & Co een groot succes

Tijdens de laatste run van de 8e editie van de wijkenloop in Schagen was ook de Businessrun op de atletiekbaan van TAS82. Dieet & Co heeft met haar mix team van jong tot oud tijdens deze loop een mooie prestatie geleverd. In totaal is er door dit team 72 kilometer hardgelopen.

De Wijkenloop in Schagen is een jaarlijks terugkerend evenement waar lopers verdeeld over 5 avonden de kans krijgen om 1 tot 4 rondes van 2,5 km te lopen in steeds weer een andere wijk in Schagen. Wandelaars kunnen ook meedoen voor 1 of 2 rondes. Op de eerdere avonden werd al door een klein team van Dieet & Co meegelopen, maar op 21 juni was het team compleet.

De jongste loper van team Dieet & Co is 5 jaar en de oudste bijna 50. Volgend jaar hoopt Dieet & Co minimaal 100 kilometer te behalen en roept daarom cliënten op mee te gaan doen! Er mag ook worden gewandeld. Aanmelden kan via .

Bewegen hoort net als een gezond voedingspatroon bij een gezonde leefstijl en daarin kan onder andere de Trim- en Atletiekvereiniging te Schagen en Team Sportservice Schagen (of natuurlijk de Sportserviceorganisaties in je eigen gemeente)  een prima rol in vervullen. Zij hadden de wijkerloop weer voortreffelijk geregeld. Op naar de 9e editie.

 

Meer informatie en advies over gezonde voeding: Dieet & Co – Diëtisten en Consultants. Wij hebben vestigingen in Anna Paulowna, Den Helder, Dirkshorn, Julianadorp, Heerhugowaard, Hippolytushoef, Noord-Scharwoude, Obdam, Schagen, Schagerbrug en Spierdijk. Wil je een afspraak maken, neem dan contact op via 085-4884700 ons contactformulier of via