Afvallen met SMARTsize Me: pak deze unieke kans!

 

 Altijd al af willen vallen en op gewicht blijven? Diëtistenpraktijk Dieet & Co neemt in 2016 deel aan het onderzoek naar SMARTsize van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Het SMARTsize programma is een slimme manier om maat te houden in een omgeving vol verleiding om (te) veel te eten. SMARTSIZE is geen dieet. Met behulp van het programma bepaal je zelf je veranderplan en zorg je voor concrete doelen die je in kleine stappen bereikt.

Wetenschappelijk onderzoek heeft al aangetoond dat de methode effectief is, mensen vallen af op een haalbare manier, zonder een dieet te volgen. Je leert veel over je eigen eetgewoonten en je krijgt tips hoe je die kunt verbeteren.

 

Het programma

Het programma begint met een intake bij de diëtist. Daarna ga je ongeveer 12 weken zelf aan de slag met een interactieve website en een boek. In deze periode volg je ook drie kookworkshops en doe je de homescreener (een zelftest om je voorraadkasten en koelkast anders in te richten zodat je minder verleid wordt). Daarna kom je weer bij de diëtist die je individueel zal begeleiden om je veranderingen door te zetten en vol te houden.

 

Voor wie is SMARTsize geschikt?

SMARTsize is geschikt voor mensen met overgewicht (BMI ≥ 25).

 

Kosten

Patiënten die deelnemen aan het onderzoek naar het SMARTsize programma betalen een bijdrage van 34,95 voor de gehele kookcursus en de materialen die bij de methode horen. De individuele begeleiding door de diëtist wordt vergoed vanuit de basisverzekering, maar valt onder het eigen risico. Bij deelname aan het onderzoek wordt je gevraagd om vier keer een vragenlijst in te vullen.

 

Aanmelden

Het onderzoek start in januari. Er is slechts plaats voor 14 deelnemers. Wil je meedoen? Meld je dan hier aan.

Smartsize

 

Meer informatie?

Download hier de folder of ga naar SMARTsize bij Dieet & Co

 

Planning               

 

Wanneer? Wat? Waar?
Januari 2016    
11 t/m 15 januari Intakegesprek met diëtist locatie Dieet & Co
Vanaf 18 januari Starten met online module Smartsize Me      Thuis
28 januari Kookworkshop 1 Van Slageren Keukens en Interieur (Schagen)
Eind januari Ontvangst boek Smartsize Me Thuis
Februari 2016    
18 februari Kookworkshop 2 Van Slageren Keukens en Interieur (Schagen)
16 februari t/m 4 maart     Opdracht Home Screener Thuis
Maart 2016    
10 maart Kookworkshop 3 Van Slageren Keukens en Interieur (Schagen)
April 2016    
Vanaf 11 april Consult diëtist Locatie Dieet & Co

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie en advies over gezonde voeding: Dieet & Co – Diëtisten en Consultants. Wij hebben vestigingen in Anna Paulowna, Den Helder, Julianadorp, Heerhugowaard, Hippolytushoef, Noord-Scharwoude, Obdam, Schagen, Schagerbrug en Spierdijk. Wil je een afspraak maken, neem dan contact op via 085-4884700 ons contactformulier of via