De diëtist ook in 2018 weer voor 3 uur vergoed vanuit het basispakket

 Het einde van het jaar. Alle zorgverzekeraars hebben hun premies en aanvullende pakketten voor volgend jaar bekend gemaakt en ook van je huidige zorgverzekeraar heb je een voorstel binnen gekregen voor je zorgverzekering voor volgend jaar. In sommige gevallen kan het zinvol zijn om eens te gaan rekenen of je huidige verzekering nog wel bij je past of dat overstappen lonend is. Opzeggen van je huidige verzekering kan nog tot en met 31 december en je hebt nog tot en met 31 januari om een nieuwe verzekering af te sluiten. 

Wat de dieetzorg betreft, ook in 2018 is deze weer voor 3 uur in de basisverzekering opgenomen. Dat betekent dat dieetzorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering, maar wel ten koste gaat van het verplichte eigen risico. Een aantal aanvullende verzekeringen biedt daarnaast  nog aanvullende uren diëtetiek. Dieet & Co heeft ook in 2018 weer met alle verzekeraars contracten voor het leveren van dieetzorg. Ga naar Dieet & Co - tarieven voor meer informatie over vergoedingen. Zorgwijzer biedt informatie over aanvullende pakketten waar extra uren dieetzorg in zijn opgenomen. 

Meer informatie en advies over gezonde voeding: Dieet & Co – Diëtisten en Consultants. Wij hebben vestigingen in Anna Paulowna, Den Helder, Dirkshorn, Julianadorp, Heerhugowaard, Hippolytushoef, Noord-Scharwoude, Obdam, Schagen, Schagerbrug en Spierdijk. Wil je een afspraak maken, neem dan contact op via 085-4884700 ons contactformulier of via