Dieet & Co en de maatregelen rondom Corona /COVID-19: Maatregelen weer verscherpt

Bij Dieet & Co staat jouw gezondheid voorop. Daarom nemen we ook onze verantwoordelijkheid in het voorkomen van het verspreiden van het Corona/COVID-19 virus en volgen daarbij de richtlijnen van de overheid. 

Mondkapje

Afgelopen week heeft de overheid besloten om het dragen van mondkapjes in openbare binnenruimtes dringend te adviseren. Alhoewel onze praktijken zich over het algemeen niet in openbare ruimtes bevinden vragen we je vriendelijk om onze locaties te betreden met een mondkapje die mond, neus en kin bedekt. Dit geldt voor personen vanaf 13 jaar. Er zijn geen mondkapjes beschikbaar. Neem een eigen mondkapje mee.

In de spreekkamers kunnen wij voldoende afstand houden of staan schermen. Als je dit zelf prettig vindt mag je uiteraard het mondkapje ophouden.

 

Klachten

Als je klachten hebt waardoor je niet naar locatie kunt komen geven wij er de voorkeur aan om de afspraak indien mogelijk telefonisch of via beeldbellen plaats te laten vinden in plaats van te verzetten.

Stel uzelf voor uw afspraak de volgende vragen:

1. Heeft u een meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts?

2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?

3. Heeft u huisgenoten/ gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/ gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Wanneer een van de eerste 4 vragen met ja is beantwoord is het verstandiger om de afspraak telefonisch te laten plaatsvinden. Wij geven hier de voorkeur aan. Verzetten is niet nodig.

 

Telefonische afspraak maken

Ook zonder klachten kan je afspraak, als je dat liever wilt, worden omgezet naar een telefonische of beeldbel afspraak.

 

Vragen

We zijn ons ervan bewust dat er momenteel geen onderwerp is dat zoveel discussie doet opwaaien als het coronavirus. Mocht je deze maatregel niet voor je eigen welzijn opvolgen, dan vragen wij je vriendelijk om dit te doen voor de gezondheid en veiligheid van anderen.
Met deze extra maatregel zijn wij ervan overtuigd dat je ook de komende periode met een gerust gevoel naar onze praktijk kan komen.

Voor vragen zijn wij elke dag bereikbaar op 085-4884700,  of via ons contactformulier.

dieetenco corona

 

Wij helpen jou om je doel te bereiken. Ook in deze onzekere periode willen we er voor je zijn.

 

Het team van Dieet & Co:

Anna, José, Martine, Maureen, Patricia en Mariska

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken met een van onze diëtisten? Neem dan contact met ons op. Een afspraak maken kan via ons telefoonnummer 085-4884700, via email of via ons contactformulier. Wij hebben vestigingen in Anna Paulowna, Den Helder, Dirkshorn, Julianadorp, Hippolytushoef, Noord-Scharwoude, Schagen, Schagerbrug, Warmenhuizen en Wieringerwerf.