Dieet & Co en de maatregelen rondom Corona vanaf 15 december 2020

 

Bij Dieet & Co willen wij verantwoord omgaan met jouw en onze gezondheid. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid in het voorkomen van het verspreiden van het Corona /COVID-19 virus. Wij volgen daarbij de richtlijnen van de overheid.

  • Geplande afspraken kunnen gewoon doorgaan. We houden daarbij de noodzakelijke maatregelen in acht.
  • Liever een telefonisch consult of consult via beeldbellen? Ook dat kan. Je kunt ons dit telefonisch of via email laten weten. Wij bellen dan op het afgesproken tijdstip.
  • Is een bezoek thuis geïndiceerd? Dan zullen we de noodzakelijke maatregelen in acht nemen en ook onze eigen gezondheid goed in de gaten houden.
  • Toch de afspraak uitstellen? Ook dat kan. Wij zijn telefonisch en via email bereikbaar voor het verzetten van afspraken.

Op deze manier willen we samen zo gezond mogelijk door deze periode heen komen. We hopen op jouw medewerking en begrip.

 

Bij klachten

Wanneer je klachten hebt waardoor je niet naar locatie kunt komen geven wij er de voorkeur aan om de afspraak indien mogelijk telefonisch of via beeldbellen plaats te laten vinden in plaats van te verzetten.

Stel jezelf voor de afspraak de volgende vragen:

1. Heb je een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts?

2. Heb je de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?

3. Heb je huisgenoten/ gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

4. Is er bij jouzelf of een huisgenoot/ gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Wanneer een van deze 4 vragen met ja is beantwoord is het verstandiger om de afspraak telefonisch te laten plaatsvinden. Wij geven hier de voorkeur aan. Verzetten is niet nodig.

 

Vragen

We zijn ons ervan bewust dat er momenteel geen onderwerp is dat zoveel discussie doet opwaaien als het coronavirus. Mocht je deze maatregel niet voor je eigen welzijn opvolgen, dan vragen wij je vriendelijk om dit te doen voor de gezondheid en veiligheid van anderen.
Met deze extra maatregel zijn wij ervan overtuigd dat je ook de komende periode met een gerust gevoel naar onze praktijk kan komen.

Voor vragen zijn wij elke dag bereikbaar op 085-4884700,  of via ons contactformulier.

 

dieetenco corona

 

Wij helpen jou om je doel te bereiken. Ook in deze onzekere periode willen we er voor je zijn.

Het team van Dieet & Co:

Anna, José, Martine, Maureen, Patricia en Mariska

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken met een van onze diëtisten? Neem dan contact met ons op. Een afspraak maken kan via ons telefoonnummer 085-4884700, via email of via ons contactformulier. Wij hebben vestigingen in Anna Paulowna, Den Helder, Dirkshorn, Julianadorp, Hippolytushoef, Noord-Scharwoude, Schagen, Schagerbrug, Warmenhuizen en Wieringerwerf.