Dieet & Co sponsort zaalvoetbalteam

Dieet & Co sponsort zaalvoetbalteam

In deze tijd van televisie en computerspelletjes bewegen kinderen in Nederland te weinig. Het meest in het oog springende gevolg daarvan is dat ze te zwaar worden. Wij komen dat in onze praktijk regelmatig tegen.

Door de specialisaties binnen Dieet & Co: Mariska is kinderdiëtist en Martine sportdiëtist hebben we dan ook niet lang na hoeven denken toen het juniorenteam van ZVV Niedorp, waar de zoon van Mariska in speelt, een sponsor nodig had.

Eens sponsor betekent niet alleen een mooi shirt. Door sponsoring kan ook de contributie voor de leden laag gehouden worden. Dit draagt bij aan de toegankelijkheid van sportdeelname.

Eigenzinnig
Een aantal jongens uit Nieuwe Niedorp liep al enige tijd met het idee rond om een eigen zaalvoetbalteam op te richten. Dit jaar is dat dus gelukt. De mannen zijn allemaal tussen de 12 en 14 jaar oud en proberen zoveel mogelijk alles zelf te regelen. Natuurlijk kunnen ze niet zonder de steun van ouders en coach.

De mannen presteren goed voor een eerste seizoen, ze hebben een vaste plaats in de middenmoot. Daar zijn wij als sponsors natuurlijk heel blij mee.

Het team bestaat uit Dean Groen, Maarten Steijn, Rik Twaalfhoven, Elmer de Wolf, Jim van der Kroon, Jim Rens, Luuk Tiel en Joep Luyckx. De eigenzinnigheid van het team komt ook tot uiting in de opvallende rugnummers.

Op de bank ondersteunen Harko Groen (vader van Dean) en Stijn Blokker het team.

 

Meer informatie en advies over gezonde voeding: Dieet & Co – Diëtisten en Consultants. Wij hebben vestigingen in Anna Paulowna, Den Helder, Julianadorp, Heerhugowaard, Hippolytushoef, Noord-Scharwoude, Obdam, Schagen, Schagerbrug en Spierdijk. Wil je een afspraak maken, neem dan contact op via 085-4884700 ons contactformulier of via