Eet PuurGezond én start met hardlopen bij TAS'82 in Schagen!

 

Eet PuurGezond!

 

Ben je afvallen en wil je op gewicht blijven? Zoek je tips en ideeën om je leefstijl te veranderen? Wil je misschien juist nog wat afvallen? Dan is deze cursus geschikt voor jou.

Zoveel keuzes en “gezonde” producten in de supermarkt. Zoveel verschillende diëten, alles werkt maar hoe hou je het vol? Wat is op lange termijn succesvol? Wij geloven in eigen inzicht, leren wat gezonde keuzes zijn en stap voor stap je eetgewoonten veranderen. Niet alleen het resultaat telt maar ook de weg  ernaartoe.

Hoe pakken we dit aan?

 

Je leert hoe je je eetpatroon gezonder maakt, hoe je gezonde keuzes maakt bij het boodschappen doen, hoe je zelf smakelijke maaltijden maakt zonder pakjes en zakjes. Je leert kritisch kijken naar je eetgedrag en de keuzes die je maakt en hoe je jezelf gezonde gewoonten kunt aanleren en deze ook kunt volhouden. Je krijgt tips en advies om meer te bewegen en beter te slapen. Beiden net als gezond eten van belang om je gezond en fit te voelen. 

Samen met TAS'82

 

Wil je de tips om meer te bewegen gelijk in de praktijk brengen? Meld je dan aan voor de hardloopcursussen van TAS’82.

Atletiekvereniging TAS’82 in start op zaterdag 7 maart 2020 met twee hardloopcursussen.
De 5 kilometer cursus of de 10 kilometer cursus. Trainen onder professionele begeleiding om samen de Schagen City Run te kunnen volbrengen op zondag 10 mei 2020.

Samen met TAS’82 bieden wij in Schagen een totaalarrangement, de cursus Eet PuurGezond! en de beginnerscursus hardlopen voor een gereduceerd tarief (€ 125,00 voor beide). Opgeven voor de hardlooptrainingen is mogelijk via www.tas82.nl. Voor meer informatie over de hardloopcursussen of vragen kunt u terecht via .

Meld je aan en start nu met je gezondere leefstijl!  of 085-4884700