Hapje voor hapje: lekker leren eten

Hapje voor hapje: lekker leren eten

Je baby die lekker zit te smullen, daar wordt iedere ouder toch blij van? Wat dacht je van risottorijst met venkel? Of een heerlijk soepje? Zet eens de kant-en-klare potjes opzij. Maak wat vaker een verse maaltijd voor jezelf, en tover daarnaast in no-time een gezond, goedkoop en vers babyhapje tevoorschijn.

Inspiratie nodig? Volg een workshop Babycooking bij Dieet & Co.

Bij onze workshops staat smaakontwikkeling en vanaf de eerste hap lekker gevarieerd eten centraal. Hoe sneller je kind verschillende smaken en structuren krijgt aangeboden hoe makkelijker het eten zal gaan als het wat ouder wordt.

 De workshop is ook nog eens een verwenmoment voor jezelf in drukke tijden. We beginnen met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Dan vertellen we je wat je wilt weten over de eerste hapjes. Daarna het belangrijkste: Je gaat zelf aan de slag met het bereiden van heerlijke gerechtjes voor je kind. Er wordt naast verschillende babyhapjes ook een lunch bereid waarmee we de workshop afsluiten. De deelnemers ervaren de workshop, als informatief en zeer inspirerend. Aan het eind van de workshop ga je met een voorraadpakket (winkelwaarde € 30,-) bestaand uit een koeltas met zelfgemaakte hapjes in handige bewaarbakjes, leuk koelelement en het kookboek ‘Samen aan tafel, volwassen recepten voor groot én klein’ naar huis. Zin gekregen? Meld je aan via www.babycooking.nl

Dit krijg je allemaal:

  • koffie/thee en home made lekkers voor erbij
  • lunch met drankje/sapje
  • 1,5 uur koken incl. receptuur om mee te nemen, koeltasje met koelelement en de zelfgemaakte hapjes in voorraadbakjes (t.w.v. € 30)
  • het boek ‘Samen aan tafel, volwassen recepten voor groot én klein’ goodiebag van Baby Be Good
  • klantenkaart van Ekoplaza t.w.v. € 10

De prijs voor deze uitgebreide, ruim 3 uur durende, workshop is € 79,50.

Meer informatie en advies over gezonde voeding: Dieet & Co – Diëtisten en Consultants. Wij hebben vestigingen in Anna Paulowna, Den Helder, Julianadorp, Heerhugowaard, Hippolytushoef, Noord-Scharwoude, Obdam, Schagen, Schagerbrug en Spierdijk. Wil je een afspraak maken, neem dan contact op via 085-4884700 ons contactformulier of via