Nieuw in Den Helder en Julianadorp: KindKennisCafé

Nieuw in Den Helder en Julianadorp: KindKennisCafé

 Op woensdag 9 september van 14:00 - 16:00 uur is het zover: de feestelijke opening van het KindKennisCafé. Jonge kinderen en hun ouders, opa en oma en andere belangstellenden krijgen dan een voorproefje op het gratis workshopprogramma voor de komende maanden. De toegang is vrij en er is gratis koffie, thee en limonade.

Tijdens de introductiemiddag kunnen bezoekers kennismaken met de partners met wie SKDH samenwerkt in dit nieuwe, wekelijkse evenement, met korte demonstraties en activiteiten.  Dieet & Co geeft een mini-kookworkshop voor de kinderen er zijn een schminktafel en een speelhoek. Het belooft een gezellige en inspirerende middag te worden. De kick-off van het KindKennisCafé vindt plaats in het atelier van kinderdagverblijf de Duinstruiners in Julianadorp.

Ouder-kindactiviteiten

Het programma en de organisatie van het KindKennisCafé is in handen van SKDH en een aantal kleine zelfstandigen uit de regio. De samenwerkingspartners leveren diensten op het gebied van kinderwelzijn- en ontwikkeling, creatieve activiteiten en ontspanning: van kinderyoga, schrijfdans en muziek op schoot tot weerbaarheid, kindercoaching en voeding.

Voor wie?

Het KindKennisCafé is speciaal bedoeld voor jonge kinderen t/m 8 jaar en hun ouders/verzorgers, opa en oma, de oppas, gastouder, aanstaande ouders etc. Het is doel is om hen een gezellige ontmoetingsplek te bieden met vrije toegang, gratis koffie, thee en limonade en waar ze vrijblijvend kunnen binnenlopen en meedoen aan een workshop of interactieve presentatie.

Waar?

Het KindKennisCafé Julianadorp wordt net als de ‘officiële opening’ gehouden in het atelier van Kinderdagverblijf de Duinstruiners. In Den Helder is de locatie Pasteurstraat 4c (BSO de Poolster). De ene week is er een KindKennisCafé in Julianadorp, de andere week is het KindKennisCafé Den Helder geopend.

Wanneer?

De introductiemiddag op 9 september is van 14:00-16:00 uur. Daarna wordt het KindKennisCafé op woensdag gehouden van 09:30 – 11:30 uur en ook is er twee keer een late-night editie. Kijk voor het volledige programma op kinderopvangdenhelder.nl of bezoek de KindKennisCafé-pagina op Facebook.

 

Meer informatie en advies over gezonde voeding: Dieet & Co – Diëtisten en Consultants. Wij hebben vestigingen in Anna Paulowna, Den Helder, Julianadorp, Heerhugowaard, Hippolytushoef, Noord-Scharwoude, Obdam, Schagen, Schagerbrug en Spierdijk. Wil je een afspraak maken, neem dan contact op via 085-4884700 ons contactformulier of via