Nieuwe spreekuurlocatie in Spierdijk

Eindelijk is het zover! Na jaren van voorbereiding is het nieuwe gezondheidscentrum in Spierdijk een feit. Het meest monumentale deel (achterste deel) blijft behouden voor de kerkfunctie, het lage en voorste gedeelte is afgescheiden en ingericht als Gezondheidscentrum de Kerk in Spierdijk. Op zaterdag 28 oktober bent u van harte welkom om te zien hoe mooi het is geworden!

In het gezondheidscentrum zijn negen te verhuren ruimtes, een keuken, hal, wachtruimte en toiletgroep gerealiseerd. Er zijn inmiddels acht ruimtes verhuurd en José gaat als diëtist het centrum betrekken. Zij staat te popelen om haar prachtige kantoor aan iedereen te laten zien op 28 oktober!

Adres:

Spierdijkerweg 106b
1641 LW 
Spierdijk
 

 

Meer informatie en advies over gezonde voeding: Dieet & Co – Diëtisten en Consultants. Wij hebben vestigingen in Anna Paulowna, Den Helder,  Dirkshorn, Julianadorp, Heerhugowaard, Hippolytushoef, Noord-Scharwoude, Obdam, Schagen, Schagerbrug en Spierdijk. Wil je een afspraak maken, neem dan contact op via 085-4884700 ons contactformulier of via