ORTHOVISIO een nieuw zorginitiatief in Schagen opent op 12 juni haar deuren

ORTHOVISIO een nieuw zorginitiatief in Schagen opent op 12 juni haar deuren

Misschien heeft u in de wandelgangen al gehoord over het nieuwste zorginitiatief in Schagen te weten: ORTHOVISIO. Een tweedelijns revalidatiecentrum gevestigd aan de Piet Ottstraat 1 in Schagen. Doel van dit nieuwe centrum is om krachten te bundelen en hoogwaardige (para)medisch specialistische zorg onder één dak samen te brengen. Denk hierbij aan revalidatie, orthopedie, fysiotherapie, ergotherapie, mensendieck, psychologie, maatschappelijk werk, diëtetiek, logopedie, pijnbehandeling en sport medisch advies.

Initiatiefnemers orthopeed Willem J. van der Ham, Marcel Dekker en fysio-/ manueel therapeut Wouter Teitsma werkten al geruime tijd, na succesvolle samenwerking, aan het plan een nieuw multidisciplinair revalidatiecentrum in de kop van Noord-Holland te starten. Dit plan is nu werkelijkheid geworden.

Dieet & Co is verantwoordelijk voor de dieetadvisering binnen het multidisciplinaire team van ORTHOVISIO.

Op 12 juni a.s. wordt ORTHOVISIO officieel geopend voor het publiek. Iedereen is welkom om vrijdag 12 juni tussen 16:00 uur en 20:00 uur, onder het genot van een hapje en een drankje, een kijkje te komen nemen. De officiële opening is om 16:00.

 

Meer informatie en advies over gezonde voeding: Dieet & Co – Diëtisten en Consultants. Wij hebben vestigingen in Anna Paulowna, Den Helder, Julianadorp, Heerhugowaard, Hippolytushoef, Noord-Scharwoude, Obdam, Schagen, Schagerbrug en Spierdijk. Wil je een afspraak maken, neem dan contact op via 085-4884700 ons contactformulier of via