SMARTsize Me gaat van start!

Na het artikel in verschillende edities van het Noord-Hollands Dagblad is er met overweldigende belangstelling gereageerd op de oproep om mee te doen aan het onderzoek SMARTsize Me! 

De Vrije Universiteit Amsterdam heeft Dieet & Co toestemming gegeven om nog 2 extra deelnemers toe te voegen aan de groep, zodat we met 16 personen van start kunnen gaan! Deze 16 deelnemers worden hierover geïnformeerd.

De deelnemers die wel mee willen doen, maar helaas niet konden worden toegevoegd aan de onderzoeksgroep, willen wij niet teleurstellen:

In februari start er een nieuwe groep. De kosten voor deelname aan deze nieuwe groep bedragen €95,00 voor de kookworkshops en het boek. De kosten voor de individuele begeleiding door één van de diëtisten van Dieet & Co worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Wil je meedoen aan deze nieuwe groep. Meld je dan aan via:

Voor meer informatie ga naar SMARTsize bij Dieet & Co

Meer informatie en advies over gezonde voeding: Dieet & Co – Diëtisten en Consultants. Wij hebben vestigingen in Anna Paulowna, Den Helder, Julianadorp, Heerhugowaard, Hippolytushoef, Obdam, Schagen en Schagerbrug. Wil je een afspraak maken, neem dan contact op via 085-4884700 ons contactformulier of via