Vragen over gezond eten en drinken? Whatsapp de diëtist!

Door de maatregelen ter preventie van corona, zijn de diëtisten dit schooljaar niet gelijk met de jeugdarts op de basisscholen in Schagen aanwezig. Omdat we ons kunnen voorstellen dat er toch vragen zijn,  is er nu ‘WhatsApp de diëtist’.

Je kunt je vragen via WhatsApp sturen naar de diëtisten van Dieet & Co en zij zullen deze beantwoorden in de dagelijkse ‘What’s app spreekuren’ van 09:00 – 10:00 uur.

Handige tips en informatie over gezond eten voeding maakt samen eten leuk en lekker.

Hoe werkt het? 

Heel simpel. Stel je vraag via WhatsApp op nummer: 0854884708Om dit te kunnen doen sla je het nummer op in je telefoon en stuur je een appje. Tijdens het spreekuur ontvang je dan een antwoord van een (kinder)diëtist van Dieet & Co.

 

Wat zou je kunnen vragen?

  • Wat is beter? Ontbijt met brood of met ontbijtgranen? 
  • Is appelstroop gezond broodbeleg?
  • Hoeveel drinken heeft mijn kind van 6 nodig?
  • Zijn dadels gezond?

En je kunt natuurlijk nog veel meer vragen! 

 

Enkele aandachtspunten:  

  • Onze WhatsApp-service is bedoeld voor ouders van kinderen die wonen in de gemeente Schagen. Deze service is bedoeld voor algemene vragen, niet voor zorgvragen. Hiervoor kun je telefonisch contact opnemen met Dieet & Co. 
  • Dieet & Co leest en behandelt de geappte vragen tijdens het spreekuur. De diëtisten streven ernaar om direct antwoord te geven tijdens het spreekuur. Afhankelijk van de drukte kan het zo zijn dat er wellicht wat vertraging ontstaat. Je kunt natuurlijk je vraag wel alvast vóór het spreekuur stellen!
  • Via What’s App kunnen de diëtisten je helaas niet helpen met vragen over je behandeling. Dit in verband met medische geheimhouding en veiligheid. Ook het maken of verzetten van afspraken voor het dieetspreekuur gaat niet via deze WhatsApp-service. Neem hiervoor telefonisch contact op via het algemene nummer van Dieet & Co 085-4884700 of stuur een email naar

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken met een van onze diëtisten? Neem dan contact met ons op. Een afspraak maken kan via ons telefoonnummer 085-4884700, via email of via ons contactformulier. Wij hebben vestigingen in Anna Paulowna, Den Helder, Dirkshorn, Julianadorp, Hippolytushoef, Noord-Scharwoude, Schagen, Schagerbrug, Warmenhuizen en Wieringerwerf.