“Zoals de Gezondheidsraad nu adviseert, dat deed Dieet & Co al”

Zoals de Gezondheidsraad nu adviseert, dat deed Dieet & Co – diëtisten en consultants al lang”

Dagelijks noten en elke week peulvruchten op het menu. Dit nieuwe advies van de Gezondheidsraad sluit naadloos aan bij de adviezen die Dieet & Co al langer geeft. Wij maken namelijk gebruik van de PuurGezond piramide, waarin noten en peulvruchten al langer worden geadviseerd. Dit in tegenstelling tot de huidige Schijf van Vijf. Het Voedingscentrum heeft aangekondigd noten en peulvruchten wel te gaan opnemen in de nieuwe Schijf van Vijf, die in het voorjaar van 2016 verschijnt.

Ook andere adviezen uit de nieuwe Richtlijnen goede voeding 2015 passen bij PuurGezond adviezen. Mariska Rinkel & Martine Dogger: “De Gezondheidsraad adviseert de consument nu meer groenten, fruit, peulvruchten, noten en vis te eten. Dat is precies wat wij al adviseren in onze praktijk, en dan altijd met lekkere recepten en haalbare tips. Wij maken daarbij ook gebruik van de boeken “Eet meer” en “PuurGezond Slank in 8 stappen”. Met deze methode kunt u afvallen met lekker en écht eten. Dat werkt en is dus volgens de laatste stand van zaken in de wetenschap!”

Meer informatie en advies over gezonde voeding: Dieet & Co – Diëtisten en Consultants. Wij hebben vestigingen in Anna Paulowna, Den Helder, Julianadorp, Heerhugowaard, Hippolytushoef, Noord-Scharwoude, Obdam, Schagen, Schagerbrug en Spierdijk. Wil je een afspraak maken, neem dan contact op via 085-4884700 ons contactformulier of via