Zorg op locatie weer mogelijk

 

Vanaf maandag 18 mei kunnen we je weer ontvangen op een aantal van onze locaties. Het kan, het mag, het moet niet. We werken ook nog steeds met beeldbellen en telefonische consulten.

Wanneer je kiest voor een afspraak op locatie zijn er een aantal voorwaarden, mooi verwoord in deze infographic van onze beroepsvereniging:

dieetenco behandelen op locatie

Dus neem contact met ons op als je klachten hebt. Ook al voel je je niet echt ziek. We zetten de afspraak dan om in een beeldbel of telefonische afspraak. Ben je ziek, dan kan de afspraak worden verzet.

Afspraken die niet op tijd worden afgezegd worden in rekening gebracht. 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken met een van onze diëtisten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn gewoon bereikbaar en maken gebruik van beeldbellen, telefonische consulten en geleidelijk aan weer afspraken in de praktijk. Een afspraak maken kan via ons telefoonnummer 085-4884700, via email of via ons contactformulier. Wij hebben vestigingen in Anna Paulowna, Den Helder, Dirkshorn, Julianadorp, Hippolytushoef, Noord-Scharwoude, Schagen, Schagerbrug en Wieringerwerf.