Een taart, gemaakt zonder toegevoegde suikers en met een heel bijzondere bodem van noten en dadels. Heerlijk fris, lekker fruitig en zeker niet te zoet.
Het idee is afkomstig van www.niecesinthekitchen.com 
Omdat ik niet alle ingrediënten kon vinden, maar andere vervangingen in huis had, heb ik er een eigen draai aan gegeven.
 
 
 
 

Soto Ajam is een Indonesische soep, die heel gezellig eet, omdat iedereen aan tafel zijn eigen soep samenstelt door uit kommetjes ingrediënten in een soepkom te doen, waarna de hete bouillon er overheen geschept wordt.

Je kunt deze soep maken met een kant-en-klare kruidenpasta maar leuker is het om hem helemaal zelf te maken. Lekker voor het weekend!

 

 

  

Ok, het is nog zomer (en voor ons mag dat ook zeker nog even zo blijven) maar de herfst komt eraan en dat betekent pompoenentijd!
Hoewel pompoenen tegenwoordig het hele jaar verkrijgbaar zijn, komen deze maanden de pompoenen uit eigen land en dat is wel zo PuurGezond!
Je kunt zo veel met pompoen doen! Zoals deze geroosterde pompoen en kip:
 
 

 

 

Salad in a jar, een makkelijke mee-neem-maaltijd, met lekker veel groente. Vooraf eenvoudig klaar te maken: avocadodressing, fijngesneden courgette, snacktomaatjes, couscous, geitenkaas, olijven, veldsla en geroosterde pistache-nootjes. Door te stapelen bovenop de dressing blijven de ingrediënten lekker knapperig.