Samenwerking

 

DeDenk 

Dieet & Co is aangesloten bij DeDENK, De Diëtistenvereniging Eerstelijn Noord Kennemerland. Dit is een organisatie voor en door diëtisten en er wordt door de aangesloten diëtisten gewerkt op persoonlijke en professionele wijze volgens geldende richtlijnen en protocollen die wetenschappelijk onderbouwd zijn.

 

Dieet & Co werkt samen met HKN Chronische Zorg. De meeste huisartsen in de Kop van Noord-Holland maken deel uit van de zorggroep HKN Chronische Zorg. Binnen de zorggroep maken zij afspraken met elkaar, de zorgverzekeraar en andere gespecialiseerde zorgverleners over de zorg aan patiënten op het gebied van diabetes, COPD en cardiovasculair risicomanagement (CVRM). De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een zorgprogramma.

  

logo honk huisartsen

In het gebied rondom Alkmaar werkt Dieet & Co samen met HONK Ketenzorg. HONK Ketenzorg faciliteert huisartsenpraktijken en werkt samen met andere zorgverleners in de keten om ervoor te zorgen dat patiënten met een chronische aandoening de meest optimale zorg ontvangen. Het doel van HONK Ketenzorg is om de kwaliteit en effectiviteit van eerstelijns chronische zorg zeker te stellen en te verbeteren. 

 

 Netwerk Oncologie

Dieet & Co is aangesloten bij het Netwerk Oncologie : Het Netwerk Oncologie is een regionaal netwerk van deskundige en bevlogen fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen/ psychosociaal therapeuten in de Kop van Noord-Holland en Noord Kennemerland, die zich hebben gespecialiseerd in de oncologische problematiek. Mensen met kanker kunnen tijdens en ná de behandeling lichamelijke en psychische klachten ervaren. Ons oncologie netwerk levert begeleiding voor mensen die kanker hebben (gehad) op het gebied van voeding, beweging en psychisch welzijn.