Tarieven en vergoedingen

Voor advies van een diëtist is een verwijsbrief van een arts of specialist niet verplicht. Wij stellen het wel op prijs. Ben je verzekerd bij CZ, Delta Lloyd, Ohra, Zilveren Kruis of bij de Friesland? Dan is een verwijsbrief nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding. In de basisverzekering wordt dieetadvisering vergoed voor drie uur per jaar. Kinderen hebben geen eigen risico. Afhankelijk van je aanvullende verzekering worden mogelijk extra uren vergoed. Kijk in je polisvoorwaarden of klik op deze link om te zien welke voorwaarden en bedragen jouw verzekeraar hanteert. Heb je toch nog vragen? Geen probleem, wij helpen je graag verder.

In alle gevallen waarin de behandeling of advisering niet wordt vergoed, gelden onze reguliere tarieven.

Tarieven 2019

Voor consulten die je niet (meer) krijgt vergoed, gelden de volgende tarieven:

Eerste Consult € 77,50
Vervolgconsult 30 minuten € 31,-
Eerste huisbezoek € 93,-
Vervolghuisbezoek 30 minuten € 46,50

Wanneer in bepaalde gevallen meer tijd nodig is wordt dit altijd in overleg met jou gedaan. Gedeclareerde tijd is inclusief de benodigde administratietijd. Extra tijd wordt gedeclareerd per kwartier.

Wanneer je bent verhinderd, zeg je afspraak dan uiterlijk 24 uur van tevoren af via telefoonnummer 085 - 4884700.

Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Je kunt ook afzeggen door een e-mail te sturen naar . We nemen dan contact met je op om een nieuwe afspraak in te plannen. Afspraken die niet op tijd zijn afgezegd, worden in rekening gebracht (zie ook onze algemene voorwaarden).