Tarieven en vergoedingen

Voor advies van een diëtist is een verwijsbrief van een arts of specialist niet verplicht. Wij stellen het wel op prijs. In de basisverzekering wordt dieetadvisering vergoed voor drie uur per jaar. Kinderen hebben geen eigen risico. Afhankelijk van je aanvullende verzekering worden mogelijk extra uren vergoed. Kijk in je polisvoorwaarden of klik op deze link om te zien welke voorwaarden en bedragen jouw verzekeraar hanteert.

Dieet & Co heeft met alle zorgverzekeraars een contract en daarom kunnen we rechtstreeks declareren naar de zorgverzekeraar. Deze verrekent de factuur eerst met het openstaand eigen risico en vergoedt het overige deel.

Heb je nog vragen? Geen probleem, wij helpen je graag verder.

Tarieven 2023

Voor consulten die je niet (meer) vergoed krijgt, gelden de volgende tarieven:

Eerste Consult € 74,00 - € 92,50
Vervolgconsult 30 minuten € 37,00
Eerste huisbezoek € 107,50 - € 126,00
Vervolghuisbezoek 30 minuten € 52,00

Wanneer in bepaalde gevallen meer tijd nodig is wordt dit altijd in overleg met jou gedaan. Gedeclareerde tijd is inclusief de benodigde administratietijd. Extra tijd wordt gedeclareerd per kwartier.

Wanneer je verhinderd bent, zeg je afspraak dan uiterlijk 24 uur van tevoren af via telefoonnummer 085 - 4884700. Afspraken die niet op tijd zijn afgezegd, worden in rekening gebracht (zie ook onze algemene voorwaarden).

Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Buiten deze tijden kun je altijd een bericht achterlaten op onze voicemail. Je kunt ook afzeggen door een e-mail te sturen naar . We nemen dan contact met je op om een nieuwe afspraak in te plannen. Afspraken die niet op tijd zijn afgezegd, worden in rekening gebracht (zie ook onze algemene voorwaarden).