Skip to main content

Samen werken aan gezondheid

CooL-programma van Dieet & Co

Dieet & Co verzorgt ook de Gecombineerde Leefstijl Interventie of GLI. Wij hebben hierbij gekozen voor het (groeps)programma Cool. Dit staat voor Coaching op Leefstijl. Het is veel breder dan een voedingsadvies. Het is een gecombineerde aanpak, waarbij je ook focust op beweging, slaap, stress en ontspanning.

Op weg naar een gezonde leefstijl dus! Dat doe je niet alleen, maar samen met een groep. Naast coachsessies werk je samen met anderen aan je persoonlijke doelen. Dat werkt heel motiverend. Andere deelnemers weten wat je doormaakt en zijn een steun in de rug.

Belangrijkste kenmerken

Wat kun je verwachten?

Wat verwachten wij van jou?

De deelname aan het CooL-programma is kosteloos, maar wij verwachten wel wat van jou. Het is bijvoorbeeld de bedoeling dat je bij alle sessies aanwezig bent. Daarnaast verwachten wij dat je gemotiveerd bent en je inzet tijdens de bijeenkomsten. Tussendoor ga je aan de slag gaat met de doelen die je (samen met de coach) hebt bepaald.

Wie kan er meedoen?

Meedoen?

Een huisarts of internist kan je doorverwijzen naar Dieet & Co voor het CooL-programma. Je kunt ook zelf contact met ons opnemen. Voor de eerste afspraak heb je wel een verwijzing nodig van jouw arts. Voordat het traject echt begint, heb je een intakegesprek met de CooL-coach. Samen bekijken jullie of het CooL-programma geschikt is voor jou. Op dit moment bieden wij het COOL-programma aan in Warmenhuizen.

Vergoed door zorgverzekeraar

Het CooL-programma wordt in principe vergoed vanuit de basisverzekering. Het gaat niet van het eigen risico af. Vraag dit na bij je eigen verzekering.

Review

 • 28 november 2023

  Gaat goed: Ze heeft heel duidelijk geluisterd naar mijn wens, voorzag mij van goed advies, was duidelijk en motiverend. Kan beter: Geen verbeterpunt kunnen vinden
  geverifieerd via ZorgDNA : 10

 • 19 december 2023

  Gaat goed: Luisterend oor Kan beter: Geen verbeterpunt
  geverifieerd via ZorgDNA : 8.0

 • 20 december 2023

  Gaat goed: hollandse nuchterheid. lekker praktisch Kan beter: geen punten
  geverifieerd via ZorgDNA : 10

 • 28 november 2023

  Het was een goed gesprek met mij plus mijn cliënt
  geverifieerd via ZorgDNA : 8.4

 • 26 januari 2024

  Kundige en concrete adviezen die in stapjes werden genomen.
  geverifieerd via ZorgDNA : 8.6

Wil je een afspraak bij Dieet & Co?