Skip to main content

Dieetadvies op maat

Een gezonde keuze

Een gezonde leefstijl is belangrijk voor een goede gezondheid. Gezonde voeding hoort daar natuurlijk bij! Maar wat is gezonde voeding? En wat versta je onder een gezonde leefstijl? Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen wensen en leefpatronen. Daarom is een persoonlijk advies zo belangrijk. De één wil graag fitter worden en afvallen, de ander heeft dieetadvies nodig bij ziektes als diabetes of kanker. Dieet & Co kijkt naar jouw wensen en maakt een behandelplan op maat. Wij hanteren geen streng dieet of strakke puntenlijstjes. Een keertje chips of een taartje is echt wel mogelijk. Wij geloven in een andere aanpak, gericht op blijvend resultaat.

Lekker in je lijf

Weet wat je eet

Dieet & Co geeft gerichte tips die bij jou passen. Onze diëtist vertelt je alles over voeding. Als je weet wát je eet en waar de valkuilen zitten, kun je zelf gezonde keuzes maken. Naast voeding bespreken we ook jouw leefstijl: slapen, bewegen, werk(stress) en ontspanning. Je bent tenslotte niet alleen wat je eet. Wie graag met een groep zijn leefstijl aanpast, kan meedoen met het Cool-programma. Een mooie manier om samen aan je doelen te werken. Ervaringen uitwisselen of elkaar nét dat steuntje in de rug geven. Dat is motiverend!

PuurGezond

Ons dieetadvies wordt afgestemd op ieders persoonlijke situatie en vragen. We gaan daarbij uit van de basisprincipes van PuurGezond:

Wij zijn aangesloten bij

Grip op je eetpatroon

Blijkt het in de praktijk moeilijk om gezond te eten, dan gaan we een stapje verder. We leggen de focus dan op het eetgedrag. Waarom wil je eten? Heb je een oordeel over je lichaam? Voel je je onzeker? Heb je meer grip op de oorzaak van het eetpatroon, dan ga je gezonder eten. Onze diëtisten werken volgens de ACT-methode. Je leert daarbij omgaan met (lastige) emoties, zonder ze ‘weg te eten’.

Onze diëtisten

Mariska Rinkel

Diëtist – Kinderdiëtist – ACT coach – (kinder)Leefstijlcoach

Patricia Sikkes

Diëtist – Kinderdiëtist – (kinder)Leefstijlcoach

Maureen van Schagen

Diëtist - Oncologiediëtist – Ouderendiëtist

Anna van den Berg

Diëtist – ACT & Psychosociaal therapeut

Martine Dogger

Diëtist - Oncologiediëtist – Sportdiëtist – Leefstijlcoach

Wil je een intake bij Dieet & Co?

Wil je een afspraak bij Dieet & Co?