Skip to main content

Zomerse Mangoyoghurt

Wat een heerlijke dag was het gisteren. De zon scheen en de temperatuur was aangenaam waardoor ik (Patricia) spontaan zin kreeg in een heerlijk zomers ontbijtje van Mangoyoghurt met geroosterd volkoren rozijnenbrood. En omdat het zo lekker was, wilde ik het jullie niet onthouden. Het is super simpel om te maken, gezond en heerlijk zomers. 

Ingrediënten voor 1 glas 

  • 150 gram volle Griekse yoghurt
  • 1/2 kleine mango (of wat blokjes ontdooide diepvriesmango)
  • 2 aardbeien
  • 5 frambozen
  • 1 snee volkorenrozijnenbrood

Bereiding

Doe de yoghurt in een mooi glas.
Snijd de helft van de mange in blokjes en pureer met een staafmixer.
Meng de gepureerde mango door de yoghurt en garneer met aardbei en framboos.
 
Rooster een snee volkorenrozijnenbrood in de broodrooster en serveer bij de vruchtenyoghurt.

Eet smakelijk!

PS Deze yoghurt is ook heerlijk met de zelfgemaakte muesli van het recept van vorige week.

Meer informatie en advies over gezonde voeding: Dieet & Co – Diëtisten en Consultants. Wij hebben vestigingen in Anna Paulowna, Den Helder, Dirkshorn, Julianadorp, Hippolytushoef, Noord-Scharwoude, Schagen, Schagerbrug, Warmenhuizen en Wieringerwerf. Wil je een afspraak maken, neem dan contact op via 085-4884700 ons contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je een afspraak bij Dieet & Co?