Skip to main content

Cursus "Goedkoop Gezonde Voeding" in de regio

Gezond eten is belangrijk, dat weten we allemaal. Liefst ook nog een beetje lekker. Nu alles zoveel duurder wordt is dat best een uitdaging.

Om te laten zien dat het met een klein budget ook prima te doen is gezond te eten bieden de gemeenten Schagen, Hollands Kroon, Koggenland en Medemblik de cursus Goedkoop Gezond Eten aan die door Dieet & Co – Dietisten en leefstijlcoaches wordt gegeven.

Wat kun je verwachten?

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van ongeveer twee en half uur. Tijdens de cursus krijg je veel praktische tips over het besparen op boodschappen, gezond eten en betaalbare gezonde en lekkere keuzes. Ook gaan we naar de supermarkt waar je etiketten leert lezen. Ook doen we een smaaktest.

Deelname aan de cursus is gratis. Bij volledige deelname ontvang je ook nog een leuke receptspecial en de ingredienten om 1 van de recepten te maken. Deelnemers zijn enthousiast over de cursus en waarderen de cursus gemiddeld met een 8!

Voor wie?

Goedkoop Gezonde Voeding is bedoeld voor mensen die willen besparen op de kosten van hun boodschappen, maar niet op de kwaliteit. Het maakt niet uit of je al wat ouder bent of jong met een gezin. Door de verschillende interactieve lesvormen is de cursus toegankelijk en laagdrempelig.

Wat leer je?

  • Hoe doe ik goedkoop boodschappen?
  • Hoe eet ik gezonder?
  • Wat heb ik elke dag nodig?
  • Welke trucs gebruikt de supermarkt?
  • Smaken goedkope producten net zo lekker?
  • Wat staat er op het etiket?

Waar en wanneer?

Klik op deze link om te zien waar en wanneer de cursus wordt aangeboden. Op deze pagina kun je je ook gelijk aanmelden.

Zien we je daar?

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken met een van onze diëtisten? Neem dan contact met ons op. Een afspraak maken kan via ons telefoonnummer 085-4884700, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier. Wij hebben vestigingen in Anna Paulowna, Den Helder, Dirkshorn, Julianadorp, Hippolytushoef, Noord-Scharwoude, Schagen, Schagerbrug, Warmenhuizen en Wieringerwerf.

Wil je een afspraak bij Dieet & Co?